Catei de vanzare

De vanzare Catei de vanzare Bichon Bolognese Pret 700 ron
Catei de vanzare Bichon Bolognese Pret 700 ron

 


Catei de vanzare Bichon Bolog...

Comanda »   700 RON
Detalii »
De vanzare Catei de vanzare Jack Russell Terrier Pret 700 ron
Catei de vanzare Jack Russell Terrier Pret 700 ron

 


 

Catei de vanzare Ja...

Comanda »   700 RON
Detalii »
De vanzare Catei de vanzare Labrador 700 ron!
Catei de vanzare Labrador 700 ron!

 


Catei de vanzare Labrador

Comanda »   700 RON
Detalii »
De vanzare Cateii de vanzare Beagle Pret 600 ron!
Cateii de vanzare Beagle Pret 600 ron!

 


 

Catei de vanzare d...

Comanda »   600 RON
Detalii »
De vanzare Golden Retriever Pret 700 ron
Golden Retriever Pret 700 ron


Catei de va...

Comanda »   700 RON
Detalii »


Mai multe oferte catei »Shar pei de vanzare

Rase de caini


Comanda catel
Contatati-ne!
Detalii livrare catei
Proces de cumparare catel
Shar pei

De ce sa cumperi un catel de la noi?

Avem cele mai reale preturi!
Pret raport calitate fara concurenta. Convingetiva!
Pentru noi fiecare client este extrem de important de acea consilieri nostri sunt bine pregatiti si instruiti de a va ajuta cu informatiile dorite.
Dupa efectuarea comenzi se trimite mai multe poze REALE.! cu catelul solicitat.
Convingetiva de calitatea oferita de noi!

 

Fiecare catel este insotit de:

 • Contract de garantie,(cu valoare juridica)
 • Garantie de tipicitate si puritatea rasei
 • Asigurare medicala (fiecare catel este consultat de medicul veterinar inainte de livrare)
 • Brosura pt crestere, alimentatie,schema de vaccinare,sfaturi utile
 • Cadou Microcip si pasaport international conform EU
 • Se asigura transportul in majoritatea oraselor mari in conditi optime in custi speciale de transport catei.

 

Cu siguranta urmatoarele randuri va vor fi de folos in alegerea unui nou companion.

 

CARACTERISTICILE CATELULUI

Shar-pei sau cainele cu blana de nisip. Desi expresia ne duce cu gandul la culoarea blanii, ea se refera la textura acesteia care este aspra asemeni nisipului. O alta trasatura distinctiva a rasei o constitue si pliurile pielii. Desi sunt mai accentuate la pui, cutelele se pastreaza si la majoritatea cainilor adulti.

Shar-pei-ul este o rasa foarte veche existand de secole in provinciile sudice ale Chinei, respectiv in Kwan-Tung. Este foarte probabil ca rasa sa dateze inca din jurul perioadei Dinastiei Han (202 i.Hr. – 220 d.Hr). Ascendentii exacti ai Shar-pei-ului nu sunt pe deplin cunoscuti. Se crede ca ar fi urmarea unei incrucisari a chow-chow –ului cu mastifful.

Initial recunoscuta ca o rasa de lupta, Shar-pei-ul isi gasea, de asemenea, utilizarea si la vanatoare, la pastorirea vitelor si in aparare domeniului stapanului sau.

Dupa ce comunistii au preluat puterea in China, cainii au fost efectiv eliminati, fiind considerati a fi o amintire a unei clase de elite care nu mai exista. Actiunea de a detine un caine in timpul regimului comunist atragea dupa sine pedepse severe.

Datorita, in primul rand, eforturilor omului de afaceri Matgo Law din Hong Kong (care la momentul respectiv era o colonie a Marii Britanii), cativa Shar-pei au fost importati in Hong Kong si Taiwan. De acolo, inmultirea a continuat, iar rasa s-a perfectionat. Din 1968, Shar-pei-ul era recunoscut de catre Hong Kong Kennel Club.

Rasa si-a facut aparitia pentru prima data in Statele Unite in 1966 si a fost in cele din urma acceptata de catre American Kennel Club in 1988 ca membra a grupei raselor de agrement. Cele mai cunoscute varietati de culoare sunt cafeniu, negru, crem, roscat, ciocolatiu si argintiu.

In afara cutele caracteristice, Shar-pei-ul este una dintre rasele rare a carui limba este albastru inchis-violet. Capul este lat, cu un bot plat si cu buze groase amintind de un hipopotam. Urechile sunt mici, cazute, purtate pe langa cap. Coada este tinuta in sus si rasucita pe spate formand o bucla mai stramta sau mai larga.

La Shar-pei-ul adult inaltimea la nivelul greabanului este de 46-51 cm, iar greutatea corporala poate ajunge pana la 18-25 kg.

Shar-pei-ul este cunoscut ca avand o personalitatea puternica si un temperament dominant, avand nevoie de un proprietar ferm si consecvent care sa-l supuna. Este foarte probabil ca el sa refuze efectuarea anumitor comenzi primite de la anumiti membri ai familiei care n-au reusit sa se impuna in fata lui. Ei tind sa fie foarte activi necesitand un antrenament corespunzator. Shar-pei-ul isi creeaza legaturi puternice cu membrii familiei sale, dar sunt rezervati cu strainii. Shar-pei-ul uraste apa si va face orice ii sta in putinta sa evite apropierea de ea.

Shar-pei-ul este un caine independent si usor distant, rece, dar este si un membru al familiei protector si foarte devotat. Este una dintre rasele cele mai usor de dresat la domiciliu. Datorita naturii sale independente, Shar-pei-ul prefera sa fie singurul caine al familiei. In ciuda faptului ca este nostim si dragalas cand este pui, rasa nu este recomandata familiilor cu copii mici.

Shar-pei-ul se poate adapta usor traiului intr-un apartament, daca beneficiaza de suficient timp pentru a face miscare. Datorita capului lor plat, Shar-peii sunt foarte sensibili la canicule, motiv pentru care in zilele caniculare trebuie sa li se asigure umbra si apa.

Shar-pei-ul trebuie periat periodic. Blana lor nu trebuie niciodata trimata. Aceasta rasa prezinta o blana simpla, fara puf profund si protector. Shar-pei-ul naparleste sezonier sau putin cate putin pe tot parcursul anului. Imbaierea o data pe saptamana si perierea zilnica sunt absolut necesare.

Shar-pei-ul este predispus in principal urmatoarelor afectiuni :

- entropionul, o afectiune a pleoapelor ce implica rasucirea spre interior a marginii libere a acestora.

- glaucomul, o afectiune dureroasa care determina cresterea presiunii intraoculare si poate conduce la orbire daca nu este tratat la timp.

- infectii cutanate profunde.

- atopia, o boala a pielii de natura alergica.

-hipotiroidismul.

-febra la aceasta rasa este un sindrom frecvant. Shar-peii afectati prezinta febra intermitenta si marirea in volum a genunchilor (umflati).

De asemenea, Shar-pei-ul este predispus la demodecie (demodicoza), displazie de cot, amiloidoza si prolapsul pleoapei a III-a.

Durata de viata la cainii din rasa shar-pei este de 10-12 ani.
Shar-pei-ul este un caine independent si usor distant, rece


Catei de vanzare Shar pei, vind catei Shar pei, Mydog va ofera catei din rasa  Shar pei.


Comanda catel  


 

Fiecare catel de vanzare benificiaza:

Catei de la mydog.ro
 • DE CARNETEL DE SANATATE INTERNATIONAL
 • MICROCIP SI PET PASSPORT GRATUIT
 • O BROSURA CEEA CE PRIVESTE INGRIJIRIREA, ALIMENTATIA, SCHEMA DE DEPARATIZARE VACCINARE, INGRIJIRE SI INTRETINERE AL CATELULUI
 • CONTRACT DE GARANTIE
 • TRANSPORTUL GRATUIT IN MAJORITATEA ORASELOR (vezi detali Livrare catei»)